szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

"Élethű látványterveket" készített egy grafikus a Városligetbe tervezett új Néprajzi Múzeumról. A múzeum, amelyet a Dózsa György út és az Ajtósi Dürer sor sarkára álmodtak – amatőr szemmel nézve legalábbis – erősen szocreál stílusjegyeket vonultat fel.

A Városligetről készült képekre montírozta a Néprajzi Múzeum látványtervét Németh Ádám grafikus – adta hírül a Városliget.info.

A múzeum, amelyet a Dózsa György út és az Ajtósi Dürer sor sarkára álmodtak – amatőr szemmel nézve legalábbis – erősen szocreál stílusjegyeket vonultat fel. A látványterveket a LigetBudapest programiroda hozta nyilvánosságra.

A látványterveket animált gifek formájában is meg lehet nézni, ahol a jelenlegi állapotot vetik össze a jövőbelivel. A legfőbb tanulság: kevesebb zöld. Az animált képeket itt tudja végignézni.

A telken most egy nagy parkoló áll
©
A múzeum a Marek József utca felől
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!