szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Újra akcióba lépett a 89 éves Repülős Gizi, aki most egy kónyi családi házba surrant be és lopott el 70 ezer forintot.

Ismét lecsapott a magyar tolvajok királynőjének is nevezett Repülős Gizi.

Polgári nevén K. Sándorné most egy kónyi családi házba sétált be hétfőn a nyitva hagyott ajtón át, és 70 ezer forintot lopott el a konyhaszekrény fiókjában lévő pénztárcából – közölte a rendőrség.

©

Távozóban azonban az egyik szomszéd észrevette, kérdőre is vonta, de Repülős Gizi nem jött zavarba, útbaigazítást kért és sietve távozott. A szomszéd szólt a ház tulajdonosának és ketten a 89 éves tolvaj után mentek, és lefogták, amíg a rendőrök meg nem érkeztek.

K. Sándorné Bodnár Gizellával már többször foglalkozott az itthoni és a külföldi sajtó, készült vele interjú és önéletrajzi regényt adott ki, sőt néhány éve Facebook-oldalt is készítettek neki, mi márciusban írtunk róla részletesebben. Akkor Ausztriában érték tetten betörés közben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!