szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Vastagbőr és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt óriásplakát-kampánya fele annyiba került, mint a kormányé, ez derült ki a kikért adatokból.

A Vastagbőr és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) első körben 500 db, majd további 350 óriásplakátot rakott ki országszerte a kormány bevándorlásellenes kampányára válaszként. Lázár János és Giró-Szász András akkor úgy reagált: a kormányplakátok olcsóbbak voltak, mint az ellenplakátok, ugyanis a kormány "30 millió forintból oldotta meg azt a plakátszámot, amit 33 millió forintból oldott meg a Kétfarkú Kutya Párt”.

©

Az Átlátszó kikérte a kormánykampány költségeit: eszerint 1025 óriásplakátra 74 497 615 forintot költött a kormány, vagyis darabonként 72 680 forintért plakátoltak.

Ezzel szemben Vastagbőr és az MKKP 500 + 400 db plakát gyártására, ebből 500 + 350 db plakát kihelyezésére összesen 31 606 744 forintot költött, tehát plakátonként 37 185 forintot abban az esetben, ha csak a legyártott és ki is helyezett 850 db-ot számolják és 35 119 forintot, ha a javításra elrakott +50 db-ot is számolják – olvasható a vastagbor.atlatszo.hu oldalon.

©

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Financial Times: Szembe kell nézni Trump fájdalmas örökségével

Financial Times: Szembe kell nézni Trump fájdalmas örökségével

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával került kórházba egy dunaharaszti család

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával került kórházba egy dunaharaszti család

Totálisan kirabolták, de jelen van az 1956-os Intézet

Totálisan kirabolták, de jelen van az 1956-os Intézet