szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Valóságos darázsfelhőből szedték ki azt a 60 éves férfit, aki napokig étlen-szomjan várta a halált egy nyolcadik kerületi park padján. A lábán lévő kötés alatt kukacok nyüzsögtek, és valószínűleg az utolsó pillanatban kapott segítséget – írja a Blikk.

A lap szerint az idős férfi négy napig várta egy padon a II. János Pál pápa téren, hogy megegyék a darazsak. Valószínűleg a lába fájt már annyira, hogy nem volt képes megmozdulni. Valaki végül mégis mentőt hívott hozzá, de a darazsak miatt nem tudták megközelíteni.

Boros Tibor méhrajbefogó segítségét kérték, aki azt mondta, hogy a csontsovány ember körül több száz darázs repkedett. Miután hozzá tudtak férni a mentők, leszedték a kötést a lábáról, amelyen csontkukacok nyüzsögtek.

A bácsi alig tudott már beszélni, kórházba vitték, a Blikk úgy tudja, hogy egyik lábát amputálni kellett.

Szeles Géza igazságügyi orvosszakértő szerint az idős embernek már csak órái lehettek hátra, amikor megtalálták, a segítség éppen időben jött. A rovarok, lárvák méretéből ítélve a férfi megtalálása előtt néhány nappal kerülhettek rá a rovarok, és biztosan a halálát okozzák, ha nem kap segítséget.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
És akkor a kasszások már többet nézik az órát, mint az árut

És akkor a kasszások már többet nézik az órát, mint az árut

Különös hangokat rögzített a Mars felé tartó NASA-szonda

Különös hangokat rögzített a Mars felé tartó NASA-szonda

Rudolf Péter az SZFE-ről: A megosztottság egyszerűsít

Rudolf Péter az SZFE-ről: A megosztottság egyszerűsít