szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A GDF Suez a rendőrséggel együtt végzett ellenőrzést a Boglárka Lakóparkban, a közvetlen vagyon és életveszély miatt a gázszolgáltatást fel kellett függeszteni.

A Lagzi Lajcsi nevével fémjelzett tatai Boglárka Lakóparkban a szakemberek megállapították, több lakásba is úgy kötötték be a gázvezetéket, hogy a lakók életveszélyben voltak – írja a Bors.

A GDF Suez a lappal közölte: kedden munkatársaik a Fejér Megyei Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve ellenőrzést végeztek a lakóparkban, a közvetlen vagyon és életveszély miatt a szolgáltatást fel kellett függeszteni.

©

A Bors egyik forrása szerint a család kérvényezte, hogy Lajcsi testvére és a gyermekeik bébiszittere kapcsolattartó lehessen, a hatóságok azonban elutasították ezt, e hír pedig lesújtotta az egész családot. Most megpróbálják a nagymama kérvényét elindítani, hátha vele kapcsolatban sikerrel járnak. Azt sem értik, miért kell előzetesben lenniük, ehhez képest egy újabb, túlzó büntetésnek érzik, hogy a rokonaikat is elzárják tőlük.

Mint arról beszámoltunk: Galambos Lajost, a feleségét, Bogit, valamint harmadik társukat kedden vették őrizetbe. A zenész Mocsa melletti birtokán, Boldogasszonypusztán, a szintén a tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. telephelyén, valamint a szintén hozzá köthető tatai Boglárka Lakóparkban korábban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak, az ügyészség szerint a kár 30 millió is lehet. A zenész jelenleg előzetesben van.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A vírus állította meg a győri kézilabdásokat

A vírus állította meg a győri kézilabdásokat

Egy nap alatt 16 ezer új fertőzöttet találtak Olaszországban

Egy nap alatt 16 ezer új fertőzöttet találtak Olaszországban

Megváltoztatnák a Szegedi Tudományegyetem nevét

Megváltoztatnák a Szegedi Tudományegyetem nevét