szerző:
HVG

A csirkehús és a hal sem biztosan veszélytelen, csak éppen kevésbé kutatták a rákkeltő hatását.

A HVG annak jár utána e heti számában, hogy mi következik az Egészségügyi Világszervezet figyelmeztetéséből, azaz hogyan került a szalámi ugyanabba a veszélyességi csoportba, mint például a dohányzás.

Ennek ellenére sokféle ennivaló nyugodtan fogyasztható, csak éppen érdemes ügyelni arra, ami voltaképp természetes: semmiből se túl sokat, semmiből se silányat. Mert az egyébként továbbra is rejtélyes rákkeltő hatások mellett sok élelmiszer más veszélyeket is hordozhat: baj lehet a permetezőszerekből, az állatgyógyszerekből, de még a tengerszennyezésből is. Ráadásul a magyarok különösen fogékonyak a nyelőcsőrákra és néhány társára.
 
Részletek a csütörtökön megjelenő HVG címlapsztorijában. 

©

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
A címvédő Fucsovics az első meccsén kiesett

A címvédő Fucsovics az első meccsén kiesett

Cukorbeteg házaspárt éheztettek a röszkei tranzitzónában

Cukorbeteg házaspárt éheztettek a röszkei tranzitzónában

Megérkezett a Windows 10 nagy tavaszi frissítése, így töltheti le

Megérkezett a Windows 10 nagy tavaszi frissítése, így töltheti le

Ennyi maradt a békéscsabai István malomból

Ennyi maradt a békéscsabai István malomból

Megvan az ukrán előrehozott választások időpontja

Megvan az ukrán előrehozott választások időpontja

Hivatalos: terrorizmussal vádolják a christchurchi lövöldözőt

Hivatalos: terrorizmussal vádolják a christchurchi lövöldözőt