szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A megye II-ben játszó Bicsérd lelke volt Kovács Csaba, aki vasárnap egészen váratlanul, a pálya szélén lett rosszul. Leállt a szíve, a mentők sem tudták megmenteni az életét.

A pálya szélén halt meg múlt vasárnap a baranyai megye kettőben szereplő Bicsérd 44 éves edzője, Kovács Csaba – írta a Bors Online.

©

Az őszi bajnokság lezárására szervezett teremtornán az edző minden előzmény nélkül rosszul lett, lefordult a kispadról, és leállt a szíve. Berta Dániel, a csapat egyik játékosa az orvosi egyetemre jár, ő azonnal megkezdte az újraélesztés, amit a kiérkező mentők folytattak egy órán át, de hiába, Kovács Csaba életét nem tudták megmenteni.

Kajdon Kálmán, a klub elnöke elmondta, a sportegyesületben mindenkit megrázott a tragédia. Kiváló emberként emlékszik Kovács Csabára, akinek a család és a foci volt a mindene. Az elhunyt mindennap reggel fél 5-kor indult dolgozni, 3-ra hazaért, majd az otthoni teendők ellátása után heti kétszer edzést tartott a felnőtteknek, majd az ifjúsági csapatnak. Soha nem panaszkodott betegségre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vámos Miklós Demeter Szilárdnak: Takarodjon melegebb éghajlatra!

Vámos Miklós Demeter Szilárdnak: Takarodjon melegebb éghajlatra!

Kováts Adél vezetheti tovább a Radnóti Színházat

Kováts Adél vezetheti tovább a Radnóti Színházat

Óriási segítséget kapnak a Windows 7-felhasználók

Óriási segítséget kapnak a Windows 7-felhasználók