szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Visszavonták a mosonmagyaróvári rendőrkapitány, és a megyei kapitányság hivatalát vezető ezredes megbízását - írja a Kisalföld.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Csizmadia Gábor indokolás nélkül visszavonta Csokán Csaba ezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vezetőjének, valamint Pusztai Antalnak, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalát vezető ezredesnek a  vezetői megbízását - írja a Kisalföld.

A két rendőrnek lényegében azonnali hatállyal, január 31-vel kell mennie.

Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vezetésével hétfőtől Barna Árpád alezredest, míg a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Hivatala vezetésével Torma Tamás őrnagyot bízta meg.  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!