szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szocialisták elnöke nyilatkozott lapunknak a salgótarjáni választásról.

Már kijelenthető, hogy a mai salgótarjáni polgármester-választáson az MSZP-DK és egy helyi szervezet által támogatott szocialista Fekete Zsolt egyértelmű győzelmet aratott. Az eredménnyel kapcsolatban nyilatkozott a hvg.hu-nak a szocialisták elnöke.

©

A valódi Magyarország egyértelmű választ adott Orbán Viktor ma délutáni beszédére, mondta a hvg.hu tudósítójának Tóbiás József. Az MSZP Salgótarjánban tartózkodó vezetője annyit tett hozzá, hogy elvárja, hogy a kormány tartsa tiszteletben a nép akaratát, és fölszólítja Becsó Zsoltot, a körzet országgyűlési képviselőjét, hogy támogassa a most megválasztott polgármestert.

Tóbiás szerint a tarjáni eredmény hitet és reményt ad Orbán Viktort leváltani szándékozóknak.

Kerestük a fideszeseket is, ám ők egyelőre nem akarták még kommentálni a történteket, annyit azonban megtudtunk, hogy jelöltjük gratulált már Fekete Zsoltnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!