szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kormányközelivé alakuló TV2 riportere megkörnyékezett egy volt Milla-aktivistát, hogy Juhász Péter pénzügyeiről kérdezze, de elfelejtette, hogy a Milla-aktivisták feltehetően jobban utálják Orbán rendszerét, mint a politikussá váló volt vezetőjüket.

Torsa Mátyás egykori Milla-tag posztolta ki a Facebookra azt az üzenetváltást, amelyet a TV2 egyik riporterével bonyolított le.

A kormányközelivé változott TV2 az utóbbi napokban rászállt az Együtt politikusára, aki fideszes vezetésű Belváros korrupciógyanús ingatlanügyeinek leghangosabb kritikusa. Nyilvánvalóan ennek a kipécézésnek a keretében próbálta a riporter felkeresni Torsát, akiről úgy tudta, hogy a Millában már kritizálta Juhász pénzügyeit, bár Torsa válaszából kiderül, hogy ő a Milla gazdálkodásával nem értett egyet, bár törvénytelennek nem tartotta azt.

Szóval a TV2 riporterének, ahelyett, hogy valamiféle Juhászra terhelő nyilatkozatot kapott volna Torsától, azzal kellett szembesülnie, hogy a volt millás hasonlóképpen kiosztja őt, ahogyan azt pár napja Juhász tette a TV2 másik riporterével. Persze számíthatott rá, hogy lyukra fut, hiszen a Milla éppen az Orbán-rendszerrel szemben létrejött első igazán népszerű civil szerveződés volt.

 

©

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Munka nélkül maradtak a matadorok, jótékonysági bikaviadalt rendeznek a megsegítésükre

Munka nélkül maradtak a matadorok, jótékonysági bikaviadalt rendeznek a megsegítésükre

Földet ért a Szojuz űrhajó három asztronautája – fotók

Földet ért a Szojuz űrhajó három asztronautája – fotók

Doku360: Jött egy srác, hogy elmenne a Bahamákra. Én meg azt mondtam, jó

Doku360: Jött egy srác, hogy elmenne a Bahamákra. Én meg azt mondtam, jó