szerző:
-ha
Tetszett a cikk?

A vajnásított TV2 hírműsora ezúttal Juhász Péter lakbérét számolgatta. Az Együtt politikusa szerint Orbán kiadta rá a kilövési engedélyt.

Pasa-park? Egyre növekvő alcsúti/felcsúti rezidencia? Semmiből kinövő úszómedencés villa Dunakeszin? Vagyonnyilatkozatokból kifelejtett rokoni lakások? Na, melyiknek megy utána az ország második legnaogyobb televíziója?

Úgy van: az ellenzéki Juhász Péter bérleményének. Miután Andy Vajna által állami bankkölcsönből felvásárolt, és a Rogán Cecília fotópartnerét hírigazgatóként leigazoló TV2 lezuschlagozta a tanártüntetések egyik vezetőjét, most újabb kellemetlenkedőnek eredt a nyomába.

Juhász Péter napközbeni Facebook-bejegyzéséből már tudni lehetett, hogy a csatorna különös figyelmet fordít az ötödik kerületi önkormányzati képviselő ügyeire. Reggel egy stáb várta a lakásánál, majd érdeklődésére elmondták, hogy ingatlanjairól akarják faggatni. A politikus ehhez annyit tett hozzá, hogy nem tudja, a TV2 honnét tudja, hogy hol lakik, mivel az albérlet új, és eddig még sehol nem volt címeként föltűntetve.

Most buktat le a TV2, hogy nem tudni, hogy miből élek.De az kérdés marad, hogy honnan tudják hol élek? Ez csak úgy lehetséges, hogy megfigyelnek és követnek. Ugyanis két hónapja költöztem el az előző albérletből, és még sehol nem szerepelt az új címem. Felhívtam a figyelmet arra, hogy Orbán egy 13 hektáros területen él 5 kastélyban. Tegnap még az is kiderült, hogy a birtokot övező földeket is mind megvették Mészáros Lőrinc neváre, aki Orbán strómanja. Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeztem ellene.Erre mi a TV2 reakciója? Nem, nem azt kezdik el kutatni, hogy Orbánnak honnan van ennyi pénze, hanem azt, hogy nekem miért nincs.Mondjuk jogos, engem is idegesít. Ha téged is zavar, hogy nincs pénzem, ide utalj. Juhász PéterOTP 11773133-00411716Ma reggel Irént vittem iskolába. Ahogy kilépek a kapun, azt látom, hogy egy óriási kamerával áll egy ember az utcán és leskelődik az ablakunkba. Akkor még nem tudtam mire vélni a dolgot, de most bejelentkezett a TV2, hogy jönnének megkérdezni az ingatlanjaimról - jelntsen ez bármit is. Tehát az van hogy az állami pénzből megvásárolt, majd állami reklám milliárdokból fenntartott TV2 nem Orbán vagyonosdását nyomozza, hanem engem próbál lejáratni. Kíváncsian várom, mi kerül a híradóba abból, amit elmondtam.Viszont be kell valljam, igazuk van. A helyzet az, hogy ma, március 17-én még mindig nem tudtam kifizetni az albérletünk esedékes díját. Épp tegnap este írtam a főbérlőnknek, hogy a türelmét kérem. Nagyon rendes és türelmes velem. Azt már el sem merem mondani, hogy a telefonszámlámmal is így állok, lehet, hogy már ma egyirányúsítják.Szóval az van, hogy lebuktam. Nincs pénzem. Nem szégyellem. Vagyunk így egy páran ebben az országban. És ezt most bemutatja a TV2 is. A nézők segítségét fogom kérni, mert szerintem is méltatlan, hogy a korrupció felszámolásában legaktívabb párt egyik vezetője nem él meg a fizetéséből.Remélem segítenek majd.Ha neked is van lehetőséged, hogy segíts, azt is elfogadom. Az is öröm számomra, ha megosztod ezt, hátha más tud, és akar segíteni.Köszönöm.Ide utalhatsz, ha támogatnál:Juhász PéterOTP 11773133-00411716---Orbán 5 kastélyban él:https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/photos/pb.478686885537133.-2207520000.1458156687./1029665767105906/?type=3&theaterÉs a körülette fekvő területeket is felvásárolta már a strómanja:http://atlatszo.hu/2016/03/16/meszarosek-terjeszkednek-a-hatvanpusztai-orban-birtok-korul-plusz-felezer-hektar-a-felcsuti-gombocnek/Ha te is szeretné ilyen jól élni, politizálj becsületesen! Csatlakozz hozzánk!http://egyuttpart.hu/csatlakozz/#nincshatalmukfelettem#nincshatalmukfeletted#Együtt #átlátszó#KorrupcióKormánya#fideszmaffia#korrupció

Közzétette: Juhász Péter – 2016. március 17.

A műsor azután ennek megfelelően folyt. A turbókormánypárti Magyar Időktől érkezett riporter, Kunfalvi Nóra és a szerkesztők alapos munkát végeztek. Már a nyitó mondat is erős: „budai luxuskörnyezetben bérel lakást Juhász Péter, az Együtt politikusa”, majd a felkonfban elhangzik az is, hogy nettó 350 ezer forintos jövedelemmel rendelkezik.

A stáb lefilmezte Juhászt, aki éppen szájában cigarettával indul munkába, miközben az alámondásban elhangzik, hogy a Tények úgy tudja, hogy a képviselő 130 négyzetméteres, panorámás lakásban él. Megkérdeztek egy ingatlanszakértőt is, aki „szerint ezen a környéken nagyon magasak az ingatlanárak”. Azonban ezzel még nincs vége! Az ár nem tartalmazza a havi rezsiköltséget, ami (rezsicsökkentésestül) havi 80-100 ezer forint is lehet.

Ezt vetik egybe a műsor készítői azzal, hogy Juhász vagyonbevallásában 350 ezer forint jövedelem szerepel, amelyből szerintük nem jön ki a bérleti díj és a rezsi. Juhász ezt nem cáfolta, annyit tett hozzá, hogy ehhez jön barátnője keresete és a baráti adományok.

„A korábban drogügyeiről is elhíresült politikust barátai segítik” – vonja le a következtetést a Tények.

Juhász még nem látta a műsort, látatlanban annyit fűzött hozzá, hogy fizetése kétharmada a lakásra megy el, magát összehúzva él, például nyolc éve nem volt nyaralni. Anyagi nehézségeinek taglalásában egyébként semmi szégyellnivalót nem lát, ahogy kendermagos múltját is vállalja. Összességében viszont úgy látja, hogy Orbán kiadta rá a kilövési engedélyt, amelynek más jeleit is érzékeli, ez azonban legkevésbé sem fogja gátolni abban, hogy folytassa a miniszterelnök vagyonosodása utáni kutatást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Február közepéig meghosszabbítják a zárlatot Németországban

Február közepéig meghosszabbítják a zárlatot Németországban

Mínusz 20 fokot mértek a Bakonyban

Mínusz 20 fokot mértek a Bakonyban

Donald Trump úgy döntött, hogy nem részesíti elnöki kegyelemben saját magát

Donald Trump úgy döntött, hogy nem részesíti elnöki kegyelemben saját magát