szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy Jobbik-majálisról a Duna-partra csalta barátnőjét, ott kérte meg a kezét. És ennek már nyolc éve – írta a Facebookon a jobbikos Novák Előd. A leánykérésről szóló megemlékezéséhez romantikus-ölelkezős fotót is csatolt. Az évfordulón a politikuspár szerepjátékkal nosztalgiázott.

Novák Előd valóságos ostromot indított nyolc évvel ezelőtt panellakásban élő szíve hölgye, Dúró Dóra kezéért. Annak sem kell többé sötétben tapogatóznia, aki eddig nem ismerte a leánykérés részleteit, mert a jobbikos képviselő feltárulkozott vasárnap éjjel a Facebookon.

Nyolc éve, május elsején Novák Előd májusfát állított Dúró Dóráék budapesti panellakása elé, és krétával szerelmes üzeneteket írt neki az aszfaltra. Aztán a Jobbik-majálison a Duna-partra csalta, és elővette a gyűrűt. Dóra akkor már belátta: Előd ezúttal nem viccel – derül ki a posztból.

„Még abban az esztendőben, együttlétünk harmadik évfordulóján házasodtunk meg, majd költöztünk össze” – mesélte a folytatást.

A két politikus vasárnap bokros teendői mellett az évfordulóról sem feledkezett meg. Visszamentek a leánykérés helyszínére, és még első randis szerepjátékot is próbáltak játszani, Novák Előd szerint kevés sikerrel. Azt nem tudni, hogyan értékelte Dúró Dóra a szerepjáték sikerességét.

Novák Előd mindenkinek „hasonló boldogságot és bátorságot” kívánt „az élet legfontosabb döntésének meghozatalához”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Trump utolsó elnöki napján még megkötött egy 23 milliárd dolláros fegyverüzletet

Trump utolsó elnöki napján még megkötött egy 23 milliárd dolláros fegyverüzletet

Itt vannak az ötös lottó nyerőszámai

Itt vannak az ötös lottó nyerőszámai

Kutatások eredménye: 4-5 hónap után már érződik az e-biciklizés hatása

Kutatások eredménye: 4-5 hónap után már érződik az e-biciklizés hatása