szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Még mindig intenzív osztályon fekszik a 18 éves lány, akit szombat éjjel erőszakolt meg egy 19 éves fiú Kelenföldön – írja a Velvet. A bíróság kedden délután előzetes letartóztatásba helyezte a támadót.

A lap szerint a lány múlt pénteken ismerte meg a nála egy évvel idősebb fiút. Másnap újra találkoztak, akkor erőszakolta meg egy bokros területen, Kelenföldön.

A Velvet úgy tudja: a lány olyan súlyos sérülésekkel került kórházba szombaton, hogy még mindig az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán fekszik, és a rendőrök még ki sem tudták hallgatni.

A fiú a kihallgatásán állítólag csak a lány hajának színére, és arra emlékezett, hogy kitűzők voltak a kabátján. A bíróság kedden délután döntött az előzetes letartóztatásáról, amit 30 napra rendeltek el.

A fiú ügyvédje azt mondta: védence nem tett beismerő vallomást, mivel állítása szerint nem emlékszik semmire. A bűncselekmény súlya és az elkövetés módja miatt indítványozni fogják elmeorvosi vizsgálatát – tette hozzá.

A 19 éves fiú valószínűleg azért sem emlékszik arra, hogy pontosan mi történt, mert napok óta részeg volt, de állítólag nem drogozott. Védője szerint korábban nem volt büntetve, most szexuális erőszakkal és súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Futball-legendák keltek ki az Európai Szuperliga ötlete ellen

Futball-legendák keltek ki az Európai Szuperliga ötlete ellen

Arab politikus az izraeli kormányban? Most először ez is előfordulhat

Arab politikus az izraeli kormányban? Most először ez is előfordulhat

A kínai hadsereg hackerei támadtak meg kétszáznál több japán nagyvállalatot

A kínai hadsereg hackerei támadtak meg kétszáznál több japán nagyvállalatot