szerző:
Gergely Zsófia

A Kökény-Szalai Vivien vezetésével fazont váltó Tények újabb mérföldkőhöz érkezett: a riportereknek jobban kell(ene) mutatniuk a képernyőn és passzolniuk kell az új arculathoz – tudta meg a hvg.hu. Ebben profi szakemberek fogják támogatni őket.

Az egymással bazsalygásra bekalibrált Marsi Anikó–Gönczi Gábor-páros szerződtetése, a díszlet újradizájnolása és a bujkáló milliárdosok rosszul elsült leleplezése után már tényleg csak egy dolog hiányzott a TV2 hírműsorának reformjához: egységesebb dress code a riportereknek.

A hvg.hu információ szerint az új vezetés erre is gondolt: nemrég tudták meg a munkatársak, hogy egységesebben/az arculathoz illőben kell kinézniük, amikor felkonferálják az elbulvárosított riportokat. A folyamatban forrásaink szerint stylistok segítik majd őket, hogy jobban igazodjanak az elvárt out-fithez.

Annyira, hogy már-már felrémlett egy Andy Vajna-egyenruha, de ezt a Tv2 a hvg.hu kérdésére határozottan cáfolta. "Természetesen szó sincs arról, hogy a Tények riporterei egyenruhát kapnának, mindössze annyit kértünk tőlük, hogy a műsor arculatához passzoló ruhában jöjjenek dolgozni azokon a napokon, amikor tudják, hogy képernyőre kerülhetnek” – közölte Kőhegyi Anna, a Tények főszerkesztője.

„Fontosnak tartjuk, hogy egy vezető hírműsorban ne csak a műsorvezetők, hanem a riporterek öltözéke is a lehető legjobban mutasson a képernyőn” – tette hozzá. Ezért „segítségként felajánlottuk számukra profi szakemberekből álló csapatunk támogatását, akik a műsorvezetők öltözékéért is felelnek” – közölte.

Kíváncsian várjuk, ahogy a lecserélődött stáb Marsi 70-es évekbeli frizurájához, illetve a bekékült díszlethez sztájlisztolva konferálja fel a milliós magyar macskákat vagy a Csecsemők felett ugráló gonosz című anyagot – hogy a műsor tegnapi két húzóanyagát említsük.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Most árult utoljára a H&M műanyag zacskókat

Most árult utoljára a H&M műanyag zacskókat

Megerőszakoltak egy nőt Budapest belvárosában szerda este

Megerőszakoltak egy nőt Budapest belvárosában szerda este

De kik azok a hajléktalanok, és jó-e, ha a város lezárja az aluljárókat?

De kik azok a hajléktalanok, és jó-e, ha a város lezárja az aluljárókat?

Feljelentést tett az LMP Gruevszki ügyében

Feljelentést tett az LMP Gruevszki ügyében

Magyar győztese van a bahreini MMA-világbajnokságnak

Magyar győztese van a bahreini MMA-világbajnokságnak

Végre eljut a Disturbed Magyarországra

Végre eljut a Disturbed Magyarországra