szerző:
hvg.hu

Egy nádasdi férfi április 14-én úgy került ki egy kanyarodó kerékpárost Körmenden, hogy elcsapta a bicikli hátsó kerekét. A kerékpáros elesett, a motoros megállt ugyan, de aztán el is hajtott, és az adatait nem hagyta meg. Keresik a rendőrök.

A baleset Körmenden, a Mátyás Király utca és a Képúti Liget utca kereszteződésében történt április 14-én, 22 óra 10 perc körül.

A segédmotoros férfi a balra bekanyarodó kerékpáros kikerülésébe kezdett, de nekiütközött a bicikli hátsó kerekének, és a kerékpáros a földre esett. A motoros megállt, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Később kiderült, hogy a segédmotort egy 48 éves nádasdi férfi vezette. Az ügyben cserbenhagyás gyanúja miatt indítottak eljárást.

A Körmendi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja a 06/94/521-090-es telefonszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívón A Telefontanú ingyenesen hívható zöld számán, a 06-80/555-111-en is lehet bejelentést tenni – írja a police.hu.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!