szerző:
hvg.hu

Egy napozó nő hívta ki a rendőröket, miután észrevette, hogy egy férfi mellette maszturbál.

Múlt csütörtökön kora délután egy 35 éves nő éppen a Margitsziget budai oldalán napozott, amikor észrevette, hogy egy férfi többször elhaladt előtte, feltűnően nézte, majd tőle nem messze önkielégítést végzett – írja a Police.hu.

A nő azonnal hívta a rendőrséget, de mire a rendőrök kiértek, a férfi elhagyta a helyszínt.

Az angyalföldi rendőrök átvizsgálták a szigetet, és fél óra múlva megtalálták a férfit, aki éppen egy bokorból bújt elő. Átvizsgálták a ruháját, és a nála lévő hátizsákban találtak egy távcsövet. A férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés vétség miatt folytat nyomozást az 55 éves budapesti férfi ellen.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!