szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ájult nő a Wesselényi és a Kertész utca sarkán feküdt az autók között, Eb-ünneplésről hazainduló járókelők találtak rá. A nő bugyija a bokáján volt, pénztárcája és iratai eltűntek, de egyéb értékei megvoltak. Egyelőre nem tudni, hogy mi történhetett szerdán késő este, a rendőrség kábítószer birtoklása miatt nyomoz.

Eszméletlen nőt találtak csütörtök hajnalban, nem sokkal éjfél után a VII. kerületi Wesselényi és Kertész utca sarkán járókelők. Az egyik szemtanú elmondta, hogy épp a portugálok elleni meccs ünneplése után tartottak haza, amikor meglátták az eszméletlen nőt. Kicsavart testtartásban, lemeztelenített alsótesttel hevert az autók között, a bugyija az egyik bokáján volt, felsőruházata is tépettnek látszott – mondta el az Indexnek.

A nő lélegzett, de kérdésekre nem válaszolt. A járókelők odahívták az arra járó rendőröket, akik letakarták a nő testét és mentőt hívtak. Többször is szóltak a mentőknek, mert úgy érezték, hogy a nő pulzusa és légzése gyenge. A szemtanúk szerint a kiérkező mentősök egyike azt mondta, nőgyógyászati vizsgálatra is szükség lesz.

A nő közelében, az autó alatt volt a farmerszoknyája és a rövidnadrágja, valamint egy nejlonszatyor és a táskája. Pénztárcát és iratokat nem találtak nála, de a mobiljáról fel tudták hívni az anyját.

A mentők egyelőre nem közöltek semmit az esetről, a Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig annyit mondott, hogy egyelőre kábítószer birtoklásának vétsége miatt nyomoznak, azt pedig vizsgálják, hogy felmerül-e más bűncselekmény gyanúja is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Foci-Eb: hétvégéig nyilatkozhat három város, hány nézőt enged be a meccseire

Foci-Eb: hétvégéig nyilatkozhat három város, hány nézőt enged be a meccseire

115 millió forint letaglózó ár, még ha egy Audi RS Q8-R-ről van is szó

115 millió forint letaglózó ár, még ha egy Audi RS Q8-R-ről van is szó

Lassan, de csökken a koronavírus koncentrációja a szennyvízben

Lassan, de csökken a koronavírus koncentrációja a szennyvízben