szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A gyanú szerint egy 35 éves férfi akarta ellopni csütörtök este a Turay Ida Színház munkatársának autóját Gödöllőn. Bepattant a kocsiba, és megpróbált elhajtani. A jármű 24 éves tulajdonosa ezt nem hagyta, de az életével fizetett ezért. A rendőrség közzétette péntek délután a férfi fotóját, nem sokkal később pedig már azt közölték, hogy elkapták.

A 24 éves gödöllői nő csütörtökön késő este állt meg autójával házuk előtt, és kiszállt a kocsiból, hogy kinyissa a kaput. Ekkor a 35 éves férfi beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről. A fiatal nő ezt meg akarta akadályozni, az autó azonban az út melletti árokba sodródott, és maga alá temette őt. Olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A tolvaj ezután kiszállt az autóból és elmenekült.

Berze Zsófiát, a Turay Ida Színház szervezési vezetőjét támadta meg a 35 éves férfi. Darvasi Ilona Johanna, a színház produkciós igazgatója a Facebookon jelentette be munkatársuk halálhírét.

A Pest megyei nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Az ügyben rablás gyanúja miatt indított eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya – írják a police.hu-n. Elrendelték a támadó körözését, majd 15 óra után nem sokkal közölték, hogy megtalálták Sz. Lajost, egy isaszegi sörözőben fogták el.

A göldöllői férfit előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, és megkezdték a kihallgatását.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Közel száz ember előtt zajlik a héten a külügy Misszióvezetői Értekezlete

Közel száz ember előtt zajlik a héten a külügy Misszióvezetői Értekezlete

Halálra gázoltak egy gyereket Eperjes közelében

Halálra gázoltak egy gyereket Eperjes közelében

Így spórolhat személyi hitelénél akár havi 50 ezer forintot

Így spórolhat személyi hitelénél akár havi 50 ezer forintot