szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Pár hónapja egy gyűlöletkeltő cikk miatt büntették a lapját, most viszont Magyar Érdemrend lovagkeresztjét kapta Bayer Zsolt publicista.

A Magyar Hírlap munkatársa a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét Lázár Jánostól vehette át. Pár hónapja a Médiatanács gyűlöletkeltő és kirekesztő tartalomnak ítélte meg Bayer Zsolt tavaly novemberi cikkét, amiben minden 14 évesnél idősebb menekültet potenciális gyilkosnak nevezett és 250 ezer forintos bírságot szabott ki a cikket publikáló Magyar Hírlapra. Orbán Viktor jó barátja azóta nekiment a pápának, legutóbb pedig saját blogján gyalázta a kirgiz bírót, akinek a döntése nyomán Lőrincz Viktor elbukta a bronzérmet az olimpián a kötöttfogású birkózók között.

Ferenc pápa jobboldali bírálóit támadja a magyar katolikus hírportál

Az ammani egyetem kutatócsoportja tanulmányt tett közzé a jordániai gyerekmunkáról. Az elmúlt tíz év alatt megnégyszereződött azoknak az 5-16 éves gyerekeknek a száma, akik nem iskolába járnak, hanem dolgozni. És különösen megugrott a munkára kényszerülő szíriai menekült gyermekek száma.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Music Hungary: A zeneipar nincs megmentve, a támogatások elégtelenek

Music Hungary: A zeneipar nincs megmentve, a támogatások elégtelenek

Díjat kapott Horvát Lili filmje Clevelandben is

Díjat kapott Horvát Lili filmje Clevelandben is

Szerencsen új üzleti lehetőségeket látnak a csokiimádó Gombóc Artúrban

Szerencsen új üzleti lehetőségeket látnak a csokiimádó Gombóc Artúrban