szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ön turistaként ellátogatna a fogadó ország olajügyi hatóságához udvariassági látogatásra? Orbán Ráhel ezt tette, legalábbis hazánk tiszteletbeli konzuli ügynöke szerint, aki maga is látható az Orbán Ráhelt a bahreini hatóságokkal megörökítő fotókon.

Elértük a bahreini magyar tiszteletbeli konzuli ügynököt, Garamvölgyi Balázst, aki Orbán Ráhellel, Tiborcz Istvánnal és Abdul Husszain bin Ali Mirza olajügyi miniszterrel látható együtt a Bahreini Olajügyi Hatóság hivatalos fényképén. Rákérdeztünk, ő hogy emlékszik Orbán lányának látogatására. Garamvölgyi azt mondta, udvariassági látogatás volt Orbáné, erről az egy alkalomról tud. És igen, létezik az olajügyi hivatalnál is udvariassági látogatás. Azt nem tudja, miről tárgyaltak Orbánék a bahreiniekkel. Elképzelhető, hogy helyi látványosságokat is megnéztek, erről nincs információja. "Ez egy magánút volt." További információkért pedig forduljunk az érintettekhez, javasolja Garamvölgyi.

©

Kedden talált rá a 444 arra a képre és a hozzá csatlakozó hírre, amely Orbán Ráhel és Tiborcz István bahreini látogatásáról szólt. A magyar miniszterelnök felesége, ahogy a bahreiniek tévesen titulálták a miniszterelnök lányát, állítólag tárgyaltak, és egymás jóindulatáról biztosították egymást. Megindult a találgatás, hogy Orbán Ráhel milyen címen tárgyalt a magyar állam nevében Bahreinben, mire a miniszterelnök lánya kiadott egy közleményt, hogy magánpénzen finanszírozott magánúton járt Bahreinben, "minden más ezzel kapcsolatos állítás hazugság".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kosárlabda-szövetség: Ha van 8 egészséges játékos, akkor ki kell állni meccsre

Kosárlabda-szövetség: Ha van 8 egészséges játékos, akkor ki kell állni meccsre

Ismét 800 felett a fertőzöttek száma, 8-an meghaltak

Ismét 800 felett a fertőzöttek száma, 8-an meghaltak

Magyar filmek miatt perelték a YouTube-ot, a bíróságon jött a meglepetés

Magyar filmek miatt perelték a YouTube-ot, a bíróságon jött a meglepetés