szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kormány kék hirdetésének felemelt középső ujját mutató, otthon tévéző pár reklámozza a három ellenzéki párt kvótanépszavazási álláspontját.

Az Együtt, a Párbeszéd Magyarországért és Bokros Lajos Modern Magyarországért Mozgalma tehát otthon maradásra buzdít, ahogy ezt közös sajtótájékoztatójukon be is jelentették.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke Facebook-oldalán azt a magyarázatot fűzte a plakáthoz, hogy semmilyen módon nem tudják elfogadni a kormány Európa-ellenes politikáját, "nem alkusznak a korrupt rezsimmel".

©

"A mi válaszunk ez a plakát a Fidesz milliárdos pénzszórására, a hazug népszavazásra. Mert hülye kérdésre csakis ez lehet a válasz" - írta Szigetvári.

Szigetvári korábban a hvg.hu-nak azt mondta, még nem árulhatja el a szlogent, de "lesz belőle ámulás". Erről az ellenzéki pártok kvótanépszavazási stratégiáját ismertető cikkünkben olvashat bővebben:

Az ellenzéki oldalon a Kétfarkúnak van a legtöbb pénze kampányolni

Az ellenzéki pártok legtöbbje eleve elesik az ingyenes tévés hirdetések lehetőségétől, miközben a népszavazási kampányra csak pár milliót tud mozgósítani a kormányzati milliárdokkal szemben. Megnéztük, ilyen körülmények között mit terveznek híveik meggyőzésére.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vidnyánszky is tagja volt a bizottságnak, amely Vidnyánszky színészét javasolta igazgatónak

Vidnyánszky is tagja volt a bizottságnak, amely Vidnyánszky színészét javasolta igazgatónak

Nadrágzsebben felrobbant iPhone miatt indul per az Apple ellen

Nadrágzsebben felrobbant iPhone miatt indul per az Apple ellen

Szenteltvíz járvány idején: mit tanácsolnak a templomlátogatóknak?

Szenteltvíz járvány idején: mit tanácsolnak a templomlátogatóknak?