szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tasnádi Pétert újra kiengedték a börtönből: péntek reggel szabadult Tiszalökön, ahol tévéstábok várták.

Ismét kinyílt a börtönkapu ajtaja Tasnádi Péter előtt. Az üzletember piros-fehér-zöld színű melegítőt és kék mackót öltött a nagy napra, feltette napszemüvegét, és egy úgynevezett béka segítségével kitolta a raklapot, amire személyes tárgyait pakolta fel, köztük a hűtőjét és a mikrohullámú sütőjét.

Kint tévéstábok várták, nyilatkozott nekik, majd beszállt egy fehér Minibe, azzal vitték haza, a hírek szerint Egerbe, ahol a Bors korábbi értesülése szerint szabadulóbuli helyett a helyi piacon szeretne lángosozni egyet.

©
©
©
©
©

A Fővárosi Ítélőtábla szerdán kihirdetett másodfokú ítéletében kisebb pontosításokkal helybenhagyta és jogerőre emelte az elsőfokú, felmentő ítéletet az üzletember vesztegetési ügyében. Tasnádi Péter ellen korábban többször indult büntetőeljárás súlyos bűncselekmények miatt és többször el is ítélték, de előfordult már az is, hogy felmentették a vádak alól.

Megváltozott a börtönben Tasnádi Péter - fotók

Jogerősen felmentette a Fővárosi Ítélőtábla szerdán Tasnádi Pétert a vesztegetési ügyében. Az üzletember rabruhában jelent meg az ítélethirdetésen, és végig maszkos kommandósok kísérték. Tasnádi Péter a hírek szerint pénteken szabadul, miután letölti börtönbüntetését, amit egy másik ügyében szabtak ki rá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sportos villanyautó: Magyarországon a Skoda Enyaq Sportline iV

Sportos villanyautó: Magyarországon a Skoda Enyaq Sportline iV

Korábban nem publikált fotókkal emlékeztek Fülöp hercegre a királyi család tagjai

Korábban nem publikált fotókkal emlékeztek Fülöp hercegre a királyi család tagjai

Eltávolítják a lengyel ombudsmant

Eltávolítják a lengyel ombudsmant