szerző:
hvg.hu

A férfi benyomult egy nő után egy Holló utcai házba ma reggel. Megragadta a nyakát, magához szorította, és angolul szexuális ajánlatot tett neki. Csak akkor menekült el, amikor a nő kiáltásaira előjöttek a ház lakói. A támadót keresi a rendőrség.

Szexuális kényszerítés kísérlete miatt indult eljárás egy hétfő reggeli támadás ügyében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az ismeretlen személy szeptember 19-én reggel fél 9 körül a VII. kerületi Holló utcában bement egy házba egy ott lakó nő után, és a nyakát megragadva magához rántotta. Angolul szexuális ajánlatot tett neki. A sértett próbált kiszabadulni a szorításából, de a férfi ezt nem engedte, a nő magyarul és angolul elhangzó felszólításaira nem reagált, folytatta, amit elkezdett. A nő segélykiáltásaira a ház lakói kijöttek, ezért a férfi elengedte a nőt és elmenekült a helyszínről.

A támadásban nem sérült meg senki. Az ismeretlen férfiról grafika áll rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a férfit, vagy egyebet tud az esetről, jelentkezzen az itt felsorolt elérhetőségek valamelyikén.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Bábjáték Ukrajnában: régi idők politikája

Bábjáték Ukrajnában: régi idők politikája

Roncsból milliárd - csak jó helyen kell csinálni

Roncsból milliárd - csak jó helyen kell csinálni

Késői, ködös üzenet - Princz Gábor halálára

Késői, ködös üzenet - Princz Gábor halálára

Fülke: Budapest még akár nyerhet is

Fülke: Budapest még akár nyerhet is

Nocsak: már készül az első játék a PlayStation 5-re?

Nocsak: már készül az első játék a PlayStation 5-re?

7 dolog, amiből kiderül, nárcisztikus-e a párja

7 dolog, amiből kiderül, nárcisztikus-e a párja