szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Kétfarkú plakátjait tépkedő fuvarozó magyarázkodás helyett inkább leütötte a tinédzser srácot, aki videózta. A megvert aktivista beszámolója szerint a taxis előtte még zsidózta és káromkodva gyalázta őket, amiért hirdetéseket ragasztottak ki.

Az utasátverő, az utasmegverő és a díjszabás-meghamisító taxis után itt van az aktivistaverő taxis: egy, a Facebookon megosztott videó szerint egy taxis, aki épp nagyban tépkede a Magyar Kétfarkú Kutya Párt plakátjait Szentendrén, mikor kérdőre vonták, magyarázkodás helyett behúzott a párt egyébként 18 év alatti aktivistájának.

Az Indexnek az aktivista azt mondta, hogy az eset Szentendrén történt, a HÉV végállomásánál csütörtök délután. Először a taxis vonta kérdőre őket, hogy mit csinálnak. Mondták, plakátot ragasztanak. Mire a fuvaros:

a zsidó kurva anyátokat!

Amikor később visszafelé sétáltak, látták, hogy a taxis tépkedi a plakátokat, így videózni kezdtek. Ahogy ezt a választási bizottság több ízben megállapította, a népszavazási plakátok tépkedése, átragasztása jogszabálysértő, így felhívták a piros pólós úr figyelmét, hogy amit csinál, törvénytelen. A taxis mondta, hogy ezt ő tudja, majd közelebb lépett, és leütötte a tizenéves srácot, ahogy a videón látható.

Az aktivista még fontolgatja, tegyen-e feljelentést, a párt mindenesetre tenni fog.

A párt a Fidesz után a második legnagyobb összeget, 35 millió forintot fordít a kampányolásra, híveiket érvénytelen szavazatra buzdítják az október 2-i népszavazáson.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Karácsony bemutatta, milyen rakpartot álmodtak meg

Karácsony bemutatta, milyen rakpartot álmodtak meg

Wladár Sándor maradt az úszöszövetség elnöke

Wladár Sándor maradt az úszöszövetség elnöke

A koronavírus-járvány a női dolgozókra ütött jóval nagyobbat

A koronavírus-járvány a női dolgozókra ütött jóval nagyobbat