szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Könnyű sérüléseket szenvedett az a taxis, aki éppen a robbanás pillanatában hajtott el a Teréz körút érintett részén szombat este – értesült a hvg.hu. Tamás Miklós, a City Taxi elnöke megerősítette, hogy egyik munkatársuk valóban megsérült, amikor berobbant az autója egyik ablaka. Utasának nem esett baja.

A szombat éjjeli robbantásban két rendőr súlyos illetve súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután a közvetlen közelükben robbant fel egy házi készítésű bomba.

A hvg.hu értesülései szerint egy taxis is megsérült, ő éppen a detonáció pillanatában hajtott el a Teréz körúti épület előtt. A robbanástól az egyik első ablaka betört, a szétrepülő szilánkoktól a nyaka sérült meg, nem súlyosan. Utasa is volt, neki nem esett baja.

A sofőr sérülését a helyszínen ellátták, nem kellett kórházba mennie. Az autóját félreállították a rendőrök, az utasa egy másik kocsival utazott tovább. A taxis hajnalig a helyszínen volt, kikérdezték a rendőrök. Autója károsodott, javításra szorul. A történtek megviselték, néhány napig ezért pihen – mondta a hvg.hu-nak Tamás Miklós, a City Taxi elnöke.

A taxis a robbanás után a központtól kért segítséget, az ezt rögzítő hangfelvételt a rendőrség lefoglalta.

Nol: megpróbálják felébreszteni kedden a Teréz körúton megsérült rendőrnőt

A Népszabadság úgy tudja: jó esélye van a Teréz körúti robbanásban megsérült rendőrnőnek arra, hogy maradandó egészségkárosodás nélkül felépüljön. A történtek óta altatásban tartják, és a lap szerint kedden megkísérlik felébreszteni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
G. W. Bush: A migránsok mindig is értéket jelentettek Amerikának

G. W. Bush: A migránsok mindig is értéket jelentettek Amerikának

Dunaferr: Az ukrán tulajdonos toborzott zsoldoscsapattal készült elfoglalni a vasművet

Dunaferr: Az ukrán tulajdonos toborzott zsoldoscsapattal készült elfoglalni a vasművet

Ismerjen meg egy új csoportot a társadalomban: a szennyező elit

Ismerjen meg egy új csoportot a társadalomban: a szennyező elit