szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A miniszterelnök rövid beszédet mondott a stadion átadóján, de a közönség egy része kifütyülte és lehurrogta Orbán Viktort.

Már a beszéd bejelentése után hangos füttyszó hallatszott, ami a miniszterelnök beszéde alatt csak erősödött, többen huhogni is kezdtek a stadion nézőközönségéből. "Az MTK nélkül elképzelhetetlen a magyar sport"  - mondta Orbán Viktor a füttykoncert közepette az új Hidegkuti Nándor Stadion megnyitóünnepségén.

"Az MTK a magyar sport kiemelkedő közössége, egy klub, amely magában foglalja a magyar sport nagyszerűségét és diadalait, megtestesíti fájdalmát és veszteségeit" - hangsúlyozta Orbán Viktor és azt is hozzátette, hogy magyar sport nélkül nincs modern magyar nemzet, és az MTK nélkül elképzelhetetlen a magyar sport.

Kattintson galériánkért!
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!