szerző:
hvg.hu

A párt szerint Habony Árpád médiabirodalmának hazugságai a Rákosi-korszakot idézik.

„Vigyázat, hazugsággyár” feliratú lapot ragasztott a Lokál című bulvárújságot is kiadó Modern Media Group székházára a Jobbik – számolt be a párt pénteki sajtótájékoztatójáról a Hír TV.

Több kormánypárti sajtóorgánum arról számolt be vasárnap, hogy a Jobbik 56-os megemlékezésen kifütyülték Vona Gábor pártelnököt. Az Origo és a 888.hu előbb írta meg, hogy balhé van a Corvin közben, mint hogy Vona belekezdett volna beszédébe, a Lokál értesülései szerint mocskos zsidózás is volt a Jobbiknál.

Jakab Péter jobbikos szóvivő azt mondta, hogy az október 23-ai rendezvényen történt állítólagos balhét a közpénzből támogatott habonyi média találta ki. Hozzátette, a Jobbik a médiahatósághoz és a bírósághoz fordul a jogsértések miatt.

„Ha belső késztetésből nem megy az igazmondás, akkor hátha a bíróság kötelezésének eleget téve, legalább a helyreigazításban közlik majd az igazat, és természetesen annak a lehetőségét is vizsgálják már a jogászaink, hogy fel tudunk-e állítani egy parlamenti vizsgálóbizottságot a tekintetben, hogy bizony itt közpénzből nem hiteles és tényszerű tájékoztatás zajlik, hanem kamu híreknek a gyártása” – mondta a Jobbik szóvivője.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!