szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem ereszti a Habony-média a Jobbikot, a szexügyeket vették elő úgy, hogy aktualitása tulajdonképpen nincs.

Csaknem 3,5 percet szenteltek a TV2 Tények című hírműsorában a jobbikosok szexbotrányainak anélkül, hogy bármilyen napi aktualitása lett volna az ügynek. Egy 5 évvel ezelőtti üggyel kezdenek, hosszan beszélnek arról, hogy a Jobbik egykori solymári alapszervezetének vezetője, Kabai Zoltán pornófilmes volt - a képek alapján nagyjából a 80-as években -, majd kronologikusan következett a rúdra tekeredett Jeszenszky Sándor 2013-as ügye. Szávay István sem maradt ki néhány kép erejéig - bár a tágabb, ELTE gólyatáboros összefüggéseket éppenséggel kihagyták -, és itt már át is kötöttek Vona Gábor ügyére, aki egy idő után elismerte, hogy megcsalta a feleségét. Megemlítették  szintén pornózó Magyar Gárda tagot, a sort Volner Jánossal, és a róla megjelent lesifotós képpel zárták. Bevittek egy mélyütést is Volnernek a vele lefényképezett nővel kapcsolatban.

A Tényekben a Fidesz frakció által támogatott Pesti Srácok főszerkesztője, Huth Gergely is szakértett, aki szerint "a sorozatos botrányok jelentősen befolyásolhatják egy párt hitelességét."

 

Spéder és Juhász után a Jobbikra szállt rá a Habony-média

Magyar Nemzeti Arcvonal: számtalan kapcsolat a Jobbikkal - ezzel a címmel interpretálta a bőnyi rendőrgyilkosságot az Origo, miközben magából a cikkből nem sokat tudunk meg ezekről a jobbikos kapcsolatokról: írnak arról, hogy a Győrkös István-féle MNA szerepet játszhatott a zsidó származását felismerő jobbikos Szegedi Csanád kirúgásában, és hogy az Arcvonal közös megemlékezéseket tartott a Betyársereggel, ami azért fontos a portál szerint, mert Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője Vona Gábor személyes jó barátja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!