szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Shane Tusup az Instagramon reagált arra, hogy tanítványa-felesége kezdeményezése nyomán Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség elnöke szerdán végül lemondott a posztjáról.

A közösségi képmegosztó oldalra Shane Tusup azt a képet töltötte fel, amelyen Hosszú Katinka januári sajtótájékoztatóján eltépte az úszószövetségtől kapott szerződést. Ha aláírja, bizonyos feltételek teljesítésével 12 millió forint felkészülési támogatáshoz jutott volna.

"Nagyon büszke vagyok rád, édesem! Te vagy a legbátrabb és legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam. A vágyad, hogy segíts másokon, és jobb hellyé tett a világot a körülötted lévőknek, mindig elakasztja a szavam. Nagyon büszke voltam rád, amikor azt mondtad, hogy állást foglalsz januárban, és most, novemberben újra. Megtiszteltetés számomra, hogy tagja lehetek a csapatodnak, és segíthetek teljesíteni a vágyad: jobbá tenni a sportot és a közösséget a jövő generációi számára! Köszönök mindent! Szeretlek! És ami a legfontosabb: GRATULÁLOK!" – írta Tusup.

A bejegyzés nem csupán kiállás Hosszú Katinka mellett, de reakció azokra a kijelentésekre is, amelyek szerint az Iron Ladyt a férje irányítja.

Hosszú így, Gyurta Dániel pedig így reagált Gyárfás Tamás lemondásának hírére.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar 360: Merre tart a Fidesz európai képviselőcsoportja?

Radar 360: Merre tart a Fidesz európai képviselőcsoportja?

Tovább drágul a nyíregyházi stadion, akár 19 milliárd forintot is elkölthetnek rá

Tovább drágul a nyíregyházi stadion, akár 19 milliárd forintot is elkölthetnek rá

Hamvay Péter: Újraírnák

Hamvay Péter: Újraírnák