szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Több napja elhunyt ember holttestét találták meg a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház sportházában – állítja a boldogulgyorben.hu.

A lap a rendőrséget is megkereste az ügyben, amire azt a választ kapták, hogy a "haláleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, tekintettel arra, hogy az eset kapcsán az idegenkezűséget a helyszínen kizárták."

Az elmúlt hétvégén a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet egyik mosdójában is holttestet találtak. Az elhunytat annak ellenére nem vették észre több napig, hogy az intézmény vécéiben naponta többször is takarítani kellene. 

Elhunyt a mosdóban: belső vizsgálatot indított a dél-pesti kórház

Belső vizsgálatot rendeltek el a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben, ahol a hétvégén az egyik mosdóban holttestet találtak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!