szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Távozni készül a borász a Fidesz szigetvári választókerületi elnöki posztjáról, sőt 2018-ban sem indul országgyűlési képviselői mandátumért.

Rövidesen távozik Tiffán Zsolt a Fidesz szigetvári választókerületi elnöki posztjáról; a politikus a 2018-as országgyűlési választáson sem indul képviselőjelöltként – írta hétfő délután megjelent cikkében Fidesz-közeli forrásokra hivatkozva a Pécsi Újság.hu.

Tiffán Zsolt nem vállalja tovább a kerület politikai vezetését, és a jövőre esedékes országgyűlési választáson "sem kíván elindulni" képviselőjelöltként.

A cikk szerint a Fideszen belül az a gyakorlat, hogy általában a választókerületek elnökeit indítják a választásokon.

Orbán Viktor és Tiffán Zsolt egy kihelyezett frakcióülés előtt
©

A baranyai 4-es választókerület egyéni mandátumára pályázó lehetséges Fidesz-jelöltek egyike Nagy Csaba, a Baranya Megyei Önkormányzat közgyűlésének elnöke, Pécs korábbi alpolgármestere – olvasható a cikkben.

A lap több Fidesz-közeli forrásra hivatkozva azt írta: a megye három másik választókerületét illetően nincs személyi változás, azaz információik szerint a KDNP Mohácson Hargitai János országgyűlési képviselőt, Pécsen pedig Csizi Péter és Hoppál Péter honatyákat indítja 2018-ban is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Óvatos a Microsoft, csak szeptemberre tervezi a „nagy nyitást”

Óvatos a Microsoft, csak szeptemberre tervezi a „nagy nyitást”

Érettségi szóbeli nélkül: már megvolt a rendszer tesztje

Érettségi szóbeli nélkül: már megvolt a rendszer tesztje

Zacher Gábor szerint is előfordul, hogy választani kell, kit tegyenek lélegeztetőgépre

Zacher Gábor szerint is előfordul, hogy választani kell, kit tegyenek lélegeztetőgépre