szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kizárólag Svájcban működő École hôtelière de Lausanne-t is az Egyesült Államokban akkreditálták.

Orbán Viktor legnagyobb lánya a Corvinuson megszerzett alapszak után a Svájcban, a lausanne-i École hôtelière 2015-ös Executive MBA szakján tanult tovább, befizetve a nagyjából 15 millió forintos tandíjat, de ez az egyetem ugyanúgy az Egyesült Államokban van akkreditálva, mint ahogy a CEU is – szúrta ki a 444.hu.

Az École hôtelière de Lausanne honlapján azt írják, hogy az elit vendéglátóipari iskolát az Egyesült Államokban akkreditálták, egész pontosan New England felsőoktatási bizottságánál, a diplomát pedig Svájcban is elismerik.

Bár Orbán Viktor maga azzal indokolta, hogy a CEU-t miért kell ellehetetleníteni, hogy "csalás", hogy egy Magyarországon működő intézmény úgy adjon külföldi diplomát, ha külföldön nem folytat képzést, Orbán Ráhel iskolája, az École hôtelière de Lausanne egy Svájcban működő intézmény, amelyet azonban az Egyesült Államokban akkreditáltak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tim Cook 1,7 milliós ajándékot küldött Donald Trumpnak

Tim Cook 1,7 milliós ajándékot küldött Donald Trumpnak

A Kúria ítéletéből tudta meg Mészáros Lőrinc, hogy közszereplő

A Kúria ítéletéből tudta meg Mészáros Lőrinc, hogy közszereplő

Fotókon a gödöllői halálos buszbaleset helyszíne

Fotókon a gödöllői halálos buszbaleset helyszíne