szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tuzson szerint tegyen feljelentést a megfélemlített Komáromy Gergely, Halász János szerint pedig a képviselők nem foglalkoznak ilyen piti esetekkel.

"Soros György befolyásolja a magyar közéletet, Magomed Daszajev viszont nem" mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Hír TV-nek. Szerint az állam mindenkit megvéd, így aki azt gondolja, hogy megfélemlítették, az a legjobb, ha feljelentést tesz a rendőrségen. Halász János frakciószóvivő szerint pedig ilyen pitiáner esettel a képviselőknek nem kell foglalkozniuk: „Egyéni problémákkal a frakciónk nem foglalkozik, közlekedési balesettel sem, olyan ügyekkel sem, amikor valaki valakinek a zsebéből kiveszi a pénztárcáját, ha a meccsen szidják a bírót, vagy ha megfenyegetnek valakit. Ez nem a mi dolgunk, nem a Fidesz-frakció dolga. Ilyen kérdéssel nem szoktunk foglalkozni.”

Mint emlékezetes, egy csecsen férfi megkereste a szovjet felszabadítási emlékművet festékkel leöntő Komáromy Gergelyt, és bocsánatkérő videót forgatott vele - fenyegetést sem nélkülöző rábeszéléssel.

Halásznak ma már volt egy megszólalása, amiben viszonylag tajtékos szavakkal beszélt a civil szervezetekről.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!