szerző:
hvg.hu

Schmidt szerint az egységes Európa valójában Hitler terve, a strasbourgi bíróság pedig összejátszik az embercsempészekkel.

Újabb írást tett közzé Schmidt Mária, a Terror Háza igazgatója a blogján a közmédia oldalán "Tojás héj nélkül, ország határ nélkül" címmel, amelyet a 83 éves német Hans-Peter Schwarz "Az Európába irányuló új népvándorlásról, a politikai ellenőrzés elvesztéséről és az erkölcsi bizonyosságokról" című könyve alapján írt.

A cikkből nem derül ki, hogy milyen gondolatot vett a könyvből, és mi származik magától, de röviden összefoglalva az írásban Schmidt arról értekezik, hogy az EU a migrációs politikája miatt a vesztébe rohan. Schmidt aztán ebbe keveri bele a schengeni övezetet, mint elítélendő dolgot, az Emberi Jogok Európai Bíróságát, mint ami direkt embereket akar betelepíteni, Németországot, mint ami manipulálja az EU-t, a menekültkvótát, mint ami egy megvalósíthatatlan ötlet, és persze Soros Györgyöt, aki irányítja az EU-t.

Schmidt a cikkben kirohanást intéz a schengeni szerződés ellen:

 • "Az Európai Unió arra irányuló ígérete, hogy a hatalmi politikát és a nemzeti önzést az együttműködés és a közös döntéshozatal váltja fel, már a 2008-as gazdasági válság és a még zajló migrációs vészhelyzet következtében egyértelműen megkérdőjeleződött."
 • "Schengen hamar népszerűvé vált a nyaralók és az üzletemberek és persze a kábítószerbandák, az embercsempészek, a prostituáltakat futtatók, illetve a nemzetközi terroristák körében. A rendvédelmi szervek aggodalmai süket fülekre találtak."
 • Az európai határvédelmi szervezet, a Frontex "egy igazi alibi szervezet, ami leginkább a magyar népmesékből ismert bölcsességnek: a hoztam is ajándékot, meg nem is, felel meg". 
 • "Mára Schengen azt jelenti, hogy Európa határai ellenőrizetlenek és átjárhatóak."
 • "Miután a demokráciaexportra szakosodott nyugati hatalmak szétverték a térség államait és megdöntötték a diktátorok hatalmát, az embercsempészek és a velük összefonódott „civil” szervezetek több millió illegális migránst szállítottak be Európába."
 • "Az Unió döntéshozói egy részének az a törekvése, hogy az új honfoglalók emberi jogainak védelmére hivatkozva megakadályozzák a határok lezárását."

Az Emberi Jogok Európai Bíróság szerinte a migrációt szolgálja:

 • "Az EJEB mára a jelenlegi migrációs válság egyik főszereplőjévé nőtte ki magát, és jelentős szerepet játszik abban, hogy a schengeni rendszer csődje miatt az unió válsága ennyire elmélyült."
 • Az EJEB Schmidt szerint "idióta ítéleteket" hoz. (Magyarországot is többször elmarasztalták.)
 • Schmidt szerint a "senkinek nem felelős, senki által felelősségre nem vonható bírák hatáskörüket és hivatásukat átértelmezve, politikacsinálókká válnak".
 • Szerinte "az emberjogi bírák meg akarják gátolni a migránsok visszafordítását, és minden igyekezetük arra irányul, hogy az embercsempészek kiesett járandóságát, ami a leszállításkor válik esedékessé, kudarc esetén is megkapják".
 • "Az EJEB ezzel az embercsempészek legfontosabb és legmegbízhatóbb szövetségesévé lépett elő! A politikai szereplőként tevékenykedő EJEB ellen az uniós polgároknak fel kell lépniük! Mert az tűrhetetlen, hogy a kontinensünket elárasztani akaró migránsok elsőbbséget élveznek a magyar, görög, szerb stb. polgárokkal szemben, akik szerintük embertelen körülmények között élnek."
 • "Próbapert kéne indítania ellenük az összes olyan európai polgárnak, akinek kisebb a jövedelme, mint az emberjogi bíráké, akiké mint tudjuk, elképesztően magas, hátha megítélik nekünk is azt a fizetést, amit ők vesznek fel adómentesen."

Schmidt nekiment Junckernek is, akiről azt írta: "Európa élén egy részeges adócsaló áll, akinek tevékenysége abban merül ki, hogy közhelyeket mond, összevissza fecseg, boldog-boldogtalannal puszilkodik, idiótán vigyorog, és vendégei fülét huzigálja". 

Szerinte a menekültekre vonatkozó szabályozás, vagyis a genfi szerződés is elavult, "hiszen az egy előző évszázadban, egészen más körülmények között keletkezett".

Egészen abszurd módon kirohanást intéz Németország és a németek ellen is, akik szerint Hitler egykori tervét akarják megvalósítani:

 • "Schengen, mint tudjuk, német ötlet volt." 
 • "A nemzetállamok végéről és a föderalizált Európáról ábrándoznak, azt remélve, hogy ezzel maguk mögött hagyják majd végre Hitlert, mert nyilvánvalóan elfelejtették, hogy az új, német vezetésű, egységes Európa Hitler dédelgetett terve volt."
 • A németek szerinte túlkompenzálni akarják a második világháborút, mert "azzal ámították magukat, hogy ha bebizonyítják, hogy ők már annyira Európa-pártiak, hogy a saját nemzetük már csak teher és szégyen a számukra, semmi más, akkor lezárhatják végre a második világháborút".
 • "Abban is bíztak, hogy akiket felkarolnak, majd hálásak lesznek, és legalább ők nem emlékeztetik őket minduntalan Adolfra. A németek ugyanis végtelenül szentimentálisak és romantikusak, amit súlyos arroganciával és cinizmussal álcáznak. Semmifajta középutat nem ismernek. Ha egyszer irányba állítják és elindítják őket, történjék bármi, a 'bunkerig' meg sem állnak."

Szokás szerint ostorozza a menekültkvótát is, ami szerinte pótcselekvés, nem működik, és életidegen, mert a migránsok közül "bár sokuknak közülük sötétebb a bőrük, mint nekünk, átlag európaiaknak, de annyira azért nem estek a fejükre, hogy beérjék pl. a magyar munkanélkülieknek járó segéllyel + a kötelező közmunkával".

Lássunk tehát tisztán: a nyugati kormányok felelős politikusainak és az unió vezetőinek egy része, az elszabadult hajóágyúként viselkedő bíróságokkal együtt, a nyomásgyakorló „civil szervezetekkel” kiegészítve, együttműködik a szervezett bűnözéssel abban, hogy Európát destabilizálják, rendjét aláássák

– írja Schmidt, aki persze "fake news media"-nak nevezi a független sajtót, mondván hogy a magyar határkerítés miatt "a teljes nyugati politika és média összehangolt támadás alá vette hazánkat", Röszkénél a menekültek vízágyúzása pedig a magyar államiság megvédése volt. "

"A fake news-ok ellepték a világot és bebizonyították, hogy a mainstream média egy ütemre lépő „függetlenjei” el akarják vitatni a szuverén magyar államnak azt a jogát, hogy ellenőrizhesse a határait és megvédje a területét" – írja Schmidt, aki szerint viszont egyre többen kezdenek egyetérteni a magyar politikával, és ha az országok nem vették volna a kezükbe a határvédelmet, akkor az Európai Unió már összeomlott volna.

Persze a cikkben előkerül Soros György is, aki találkozott az Európai Bizottság több tagjával, Schmidt szerint pedig ez mindent elsöprő bizonyíték arra, hogy "Soros kézből eteti az unió vezetőit, így tehát garantált, hogy a Soros-féle migránstámogató, segítő, pártfogoló nagyon 'civil' szervezetek és az Európai Unió különböző szervei között folyó harmonikus és felettébb gyümölcsöző együttműködés folytatásában semmilyen fennakadás nem lesz".

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A rendőrök profizmusa elszállt, nem rajtuk múlt, hogy Budapest megúszott egy nagyon csúnya éjszakát

A rendőrök profizmusa elszállt, nem rajtuk múlt, hogy Budapest megúszott egy nagyon csúnya éjszakát

Nem gyógyult meg Kapás Boglárka, nem tud indulni a vb-n

Nem gyógyult meg Kapás Boglárka, nem tud indulni a vb-n

A Pentagon nyugtalan a szíriai török invázió miatt

A Pentagon nyugtalan a szíriai török invázió miatt

Orbán egykori tanácsadója arról beszél, hogyan kell nekimenni egy ilyen rendszernek

Orbán egykori tanácsadója arról beszél, hogyan kell nekimenni egy ilyen rendszernek

Elegáns vacsorát szerveztek hajléktalanoknak

Elegáns vacsorát szerveztek hajléktalanoknak

Leopárd ölte meg az erdőben meditáló szerzetest

Leopárd ölte meg az erdőben meditáló szerzetest