szerző:
hvg.hu

Lecsapott az önkormányzat a részeg vezetés első számú járművére, és kitiltotta a népszerű turistajárgányt.

Nincs több kapatos hajtás a turisták közkedvelt járművével, a sörbiciklivel vagy beerbike-kal. Vattamány Zsolt polgármester megelégelte a közutakon rendre felbukkanó kiszámíthatatlan alkalmatosságokat, és kitiltotta őket a VII. kerületből – azaz a bulinegyed nagy részéről, írja a 24.hu. A Király utcánál még különlegesebb lesz a helyzet, mert az félig a VI., félig a VII. kerülethez tartozik. De a másik kerületben is sok a panasz az általában a Városligetből induló beerbike-okra, például sokszor az út menti bozótosban végzik a dolgukat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!