szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már többször írtunk az országot elborító - nemcsak etikailag hanem jogilag is megkérdőjelezhető - Soros-plakátokról, amelynek talán már a legmélyebb bugyrához is elérkeztünk. Most viszont homokszem került a propagandagépezetbe, úgy tűnik a jól kitalált sorminta megbicsaklott. A megszokott Soros-Soros-Soros-Soros-Soros helyett a Soros-szün-Soros-Soros-Soros mintázatot értük tetten a Pöttyös utcai metrónál.

Mi lehet e ritmusvesztésnek az oka? Talán ott is Titanic-plakát volt, csak eltávolították? Valami rejtett szabadkőműves üzenet? Az ellenség megtévesztése?

A mémgyár beindult a témában, most például valaki a Nyugati-aluljáróban pedig ezt a véleményét fejtette ki:


Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Veszélyhelyzetben Pintér Sándor a kórházak ura

Veszélyhelyzetben Pintér Sándor a kórházak ura

Meghalt Barrel Zoltán újpesti önkormányzati képviselő

Meghalt Barrel Zoltán újpesti önkormányzati képviselő

Kis Grófo is koronavírusos, kétoldali tüdőgyulladással került kórházba

Kis Grófo is koronavírusos, kétoldali tüdőgyulladással került kórházba