szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?

Mint ismert, a BKV hivatalos álláspontja szerint egy fakocka, pontosabban egy fahasáb okozta a felújított 3-as metró legutóbbi meghibásodását: az "idegen tárgy" miatt nem tudott rendesen becsukodni a metrószerelvény ajtaja. Ezt tényleg nem mi találtuk ki, maga Bolla Tibor mondta, a BKV vezérigazgatója.

A bűnös fakockát hasábot be is mutatták a sajtónak - reméljük, elnyeri méltó büntetését a legközelebbi tüzéptelepen. Tarlós István főpolgármester a szándékos szabotázst sem zárta ki.

Láthatjuk, hogy egyetlen ártalmatlannak tűnő fadarab, mekkora gondot tud okozni a fővárosi közlekedésben. Most képzeljük el, mi történne, ha ezzel az ördögi tárggyal kerülnének szembe a felújított orosz metrókocsik.

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!