szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A következő választáson nem szabad a kormány közelébe engedni a belső kerítésbontókat, hiszen azok ismét liberálissá tennék Magyarországot, ez pedig egyenlő lenne a szellemi öngyilkossággal, mert Magyarország is kevert nemzetiségű állammá válna - ezt hangsúlyozta Orbán Viktor a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) XI. kongresszusán mondott beszédében. A terrorakciókkal, romló közbiztonsággal fenyegető kormányfő természetesen liberálisozott, sorosozott, s még azt is felvetette, a kereszténység bukása azt jelentené, hogy még a férfiak és nők Magyarországon alapjognak tekintett egyenlősége is csorbát szenvedne. És volt újabb lovas közmondás is.

"Csak a következő választásig kell kitartanunk. A belső kerítésbontókat távol kell tartani a kormányzattól, és minden korábbinál erősebb felhatalmazást érdemes adni azoknak, akik készek megvédeni a keresztény Magyarországot. A kormány erre készen áll - hangsúlyozta Orbán Viktor.

A miniszterelnök szerint a múltban sem a fejsze, sem pedig a fűrész nem tudta kiirtani a kereszténységet az európai életből, ám a kontinens most olyan veszéllyel néz szembe, melynek hordozói megértették, a gyökerek elpusztításával lehet legyőzni a kereszténységet. "A mai európai program az altalaj kicserélése, ezzel a módszerrel lehet véglegesen meggyengíteni a kereszténységet" - hangsúlyozta Orbán. Magyar Magyarországot és európai Európát akarunk, amit úgy lehet elérni, ha egy keresztény Magyarországot akarunk egy keresztény Európában" - mondta. 

©

Szerinte ma Európában újfajta feszültség keletkezett, a bevándorló országok csoportja áll szemben a nem bevándorló országokkal, köztük Magyarországgal. "A bevándorló és a nem bevándorló országok közötti feszültség kimondása még tabunak számít, meg akarom gyengíteni ezt a tabut. "Ha nem tudjuk kiépíteni a kevert lakosságúvá vált országok, és a bevándorlást elutasító államok közötti egymás mellett élés elveit, akkor ez a konfliktus akár végleges szakadást okozhat.  A mi nézőpontunkból a bevándorló országok hibás külpolitikát folytatnak és elvesztve az ellenőrzést a határok fölött, kiszolgáltatják magukat a bevándorlás következményeinek. Az ország határ nélkül olyan, mint a tojás héj nélkül" - érvelt a kerítés mellett Orbán, s azt is tudni vélte, hogy a nyugati államokban a többség már nem támogatja a kormányok "migránssimogató" politikáját. Szerinte - pontosabban egy tanulmányban talált mondat szerint - az európai politikusok olyanok, mint az a lovas, aki annyira a nyeregben maradásra koncentrál, hogy közben nem tudja, merre felé halad.

Szerinte ez demokrácia problémát is felvet. "Mi ezt a problémát nem ismerjük, a nemzeti konzultációkkal folyamatosan bevonjuk a döntéshozatalba azokat, akik véleményt akarnak mondani" - hangsúlyozta. Orbán szerint a matematika törvényei alapján belátható, mi lesz a kevert államok sorsa, akkor, amikor gyorsabban nő a nem keresztény populáció aránya, mint a keresztény. "Ezek a kevert lakosságú országok jelentik a legnagyobb veszélyt a keresztény európai értékekre: veszélybe kerül a vallásszabadság, a nő és férfi szerinte Magyarországon is elismert egyenlősége, és nőni fog az antiszemitizmus is. "A nyugatiaknak egy gondolata van, gazdasági és politikai eszközökkel rávenni a közép-európai országokat, hogy váljanak olyanokká, mint ők, ők is alakuljanak át bevándorló országokká. A bevándorló országokban a liberalizmus az ideológia, nálunk a szuverenitás és kereszténység. Szellemi öngyilkosságot jelentene, ha mi is bevándorló ország lennénk: mi is szenvednénk a terrorizmustól, nálunk is romlana a közbiztonság és mi is kívülről hoznánk népességet" - vázolta a jövőképet Orbán, majd kimondta a varázsszót: mindez mögött a Soros-terv áll.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Dr. Szakmány Tamás: Aki elutasítja az oltást, a tükörben egy gyilkost fog látni

Dr. Szakmány Tamás: Aki elutasítja az oltást, a tükörben egy gyilkost fog látni

Így aknázhatjuk ki a stressz lehetőségeit

Így aknázhatjuk ki a stressz lehetőségeit

Az asztmája mentett meg a hazatoloncolástól egy bangladesi férfit

Az asztmája mentett meg a hazatoloncolástól egy bangladesi férfit