szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rémhírterjesztésért, uszításért és bűnpártolásért tesz feljelentést a kormány ellen a Párbeszéd.

Facebook-posztban jelentette be a Párbeszéd, hogy gyűlölet-bűncselekményei miatt feljelentést tesznek Orbán Viktor és kormánya ellen.

Azt írják: "Rémhírterjesztés, uszítás, bűnpártolás: az Orbán-rezsim elmúlt néhány napjának bűnlajstroma. Az évek óta tartó, aljas és undorító fideszes gyűlöletkampány szintet lépett az új "nemzeti konzultációval" és azzal, hogy Orbán Viktor elismerően és bátorítóan beszélt köztörvényes bűncselekményekről".

A közlemény szerint "a magyarok békében és nyugalomban akarnak élni, ezért Karácsony Gergely és a Párbeszéd Magyarországért olyan országért dolgozik, ahol a politika nem a szembenállást, hanem az összetartozást erősíti".

Orbán szerint semmi kivetnivaló abban, hogy egy magyar falu fellázadt néhány menekült gyerek ellen

A miniszterelnök szerint annyit hazudtak már a magyaroknak migránsügyben, hogy nem hiszik el, ha azt mondják nekik, csak gyermekek érkeznének.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Drámai mértékben csökkentek a vendégmunkások hazautalásai

Drámai mértékben csökkentek a vendégmunkások hazautalásai

Lassan elrakhatja az esernyőt: jövő héttől búcsút mondhatunk a rossz időnek

Lassan elrakhatja az esernyőt: jövő héttől búcsút mondhatunk a rossz időnek

1,2 millió kilométernél jár ez a Tesla, de nem akar leállni

1,2 millió kilométernél jár ez a Tesla, de nem akar leállni