szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Még szeptember végén adta hírül Facebook-oldalán a BKK, hogy több, felújításon átesett útszakaszt is átadtak az utazóközönségnek.

Egészen pontosan ezt írta a vállalat:

"Megnyitották a forgalom előtt a XIII. kerület, Népfürdő utca Dagály utca és a Vizafogó utca közötti, valamint a Vizafogó utca Népfürdő utca és a Váci út közötti felújított szakaszát. Májusra már befejezték a felújításokat, de – a helyszínen rendezett sportesemények miatt – a forgalomnak most adták át. A munkálatok során teljes szélességében átépült a Népfürdő utca a Dagály utca és a Vizafogó utca között: mindkét oldalon parkolóállásokat, a bal oldalon pedig új kerékpárutat és gyalogossétányt alakítottak ki. A Vizafogó utca Népfürdő utca és Váci út közötti szakaszán teljesen megújult a pályaszerkezet. A Népfürdő utcában a Turbina utca vonalában, valamint a Vizafogó utcában a Cserhalom utcánál új, jelzőlámpás gyalogátkelőhelyek teszik lehetővé a gyalogosok biztonságos közlekedését. A felújítás során a zöldfelületek 9500 négyzetméteren újultak meg: cserjéket, talajtakarót, díszfüveket és több mint 40 fát ültettek."

Képeket is mellékeltek az örömhírhez, arról azonban mélyen hallgat a BKK, hogy  a Népfürdő utcai felújításhoz kivágtak egy teljes fasort:

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Milyen rendszert használ? Teljesen új kinézetet kaphat jövőre a Windows 10

Milyen rendszert használ? Teljesen új kinézetet kaphat jövőre a Windows 10

Ahol minden eldőlhet: így áll Trump és Biden a frontállamokban

Ahol minden eldőlhet: így áll Trump és Biden a frontállamokban

Apró erősödéssel nyitott a forint

Apró erősödéssel nyitott a forint