szerző:
hvg.hu

Mindezt üzbég fejfedőben, amit a családja és a klíma miatt visel rendszeresen. Még a 4-es metróban is, amiről azt gondolja, háromszáz év múlva is állni fog, a 3-as metrót viszont nem tanácsolja a gyerekeinek, mert szerinte életveszélyes.

A volt főpolgármester budapesti lakásában és horvátországi házában is vendégül látta a Hír TV Privátszféra című műsorának stábját (adás: péntek 21 óra), ahol Péterfi Judit kérdésére azt is elárulta, nem tartja magát se hibbantnak, se nőcsábásznak, de azt azért megállapította, hogy a nőket vonzza a hatalom.  

Rendszeresen használja a 4-es metrót, aminek a négyszeres drágulásáról azt gondolja, teljesen természetes, a beruházás körül vizsgálódó uniós csalás elleni szervezet pedig szerinte egy nulla, nem számít, mert a jelentéseikben "összevissza irogálnak", "baromságokat". 

Az Adriára néző házában ma már fügét szüretel és olívát dunsztol, ebben a műsorrészletben utóbbi eredményét mutatja meg hírhedtté vált horvátországi nyaralója teraszán. 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!