szerző:
hvg.hu

A péntek reggeli csúcsban megadta magát a fővárosi tömegközlekedés.

Áramellátási hiba miatt a 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Jászai Mari tér és és a dél-budai végállomások között, vagyis majdnem a teljes vonalon, a Móricz Zsigmond körtér és a Fehérvári út között. A 83-as trolibusz helyett a teljes vonalon pótlóbusz közlekedik.

Ezen kívül az M1-es metró az Oktogon és a Vörösmarty tér között nem közlekedik, a BKK a 105-ös autóbuszt ajánlja. A 47-es és a 49-es villamos helyett a Szent Gellért tér M és a Deák Ferenc tér M között a 9-es autóbusszal, illetve az M4-es metróval lehet utazni.

Végül a 74-es trolibusz a Csáktornya park és a Zugló vasútállomás (Hermina út) között közlekedik. A Zugló vasútállomás (Hermina út) és a Károly körút (Astoria) között pótlóbusz jár.

Frissítés, 8:42

Újra teljes vonalán jár a 4-es, 6-os villamos és a kisföldalatti. Szintén ismét teljes vonalán jár a 47-es és a 49-es villamos, valamint a 74-es és a 83-as trolibusz is. És újra megáll a Batthyány téren a 2-es metró is, amely a mozgólépcső hibája miatt korábban csak áthaladt az állomáson.

(BKK / Facebook)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!