szerző:
hvg.hu

Megerősítette a NAV, hogy a rendőrség mellett az ő embereik is megjelentek a Váci út 169. szám alatt.

A NAV-nál szűkszavúan annyit közöltek, hogy munkatársaik költségvetési csalás gyanúja miatt folytatott nyomozással kapcsolatban végeztek lefoglalásokat a szcientológusok központjánál – írta a 24.hu.

A portál szerint a XIII. kerületi épületnél csütörtök délután még mindig ki voltak feszítve a kordonok, a rendőröket azonban NAV-osok váltották, akik egyébként már szerdán is jártak a helyszínen.

Az egyenruhások több mint egy nappal korábban szállták meg a Váci utat, a Szobor utcától kezdődően egy körülbelül ötvenméteres területet zártak le. A helyszínt rendőrségi járművek lepték el, az épület bejáratához készenlétiseket állítottak.

Az ORFK közölte, hogy az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) személyes adattal visszaélés és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen és házkutatást is tartottak a székházban.

Költségvetési csalást nem említettek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!