szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Vígszínház korábbi igazgatóját és főrendezőjét Sárosdi Lilla színművész mellett több nő vádolta meg szexuális zaklatással.

Szakemberek segítségét kérte Marton László, mert nem tudta egyedül kezelni a kialakult helyzetet – értesült a Bors. A lap szerint a rendező Rimaszombatban próbált pihenni, terápiás segítséget is igénybe vett.

Miután hazatért, Magyar György ügyvéddel konzultált. Magyar a Borsnak azt mondta, Marton azért fordult az ügyvédi irodájukhoz, "mert nem bírja tovább a zaklatást, amit kap a kialakult helyzet miatt. Az egészsége, lelki egyensúlya megroppant. Kifejezetten jogi értelemben véve neki van ügy­védje, de nincs ügye. Tanácsot kért, képviseletére adott teljes megbízást az ügyvédi irodának."

Magyar szerint perre Sárosdi Lilla ellen nagy valószínűséggel "nem lesz szükség, de ez még megfontolás tárgya".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!