szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hangsúlyozottan tömegsportos fejlesztések keretén belül megújul az UTE irodaháza, épül egy curlingcsarnok, és később egy lőteret is álmodnak az érintettek a Mexikói útra.

Két kézzel önti a kormány Újpest sportlétesítményeibe a pénzt, hatmilliárd forint érkezik 2020-ig a kerület öreg létesítményeinek megújulásáért. Zsigmond Barna Pál, Újpest alpolgármestere, a Fidesz újpesti választókerületének elnöke szerint a döntés nemcsak a versenysportról szól, hanem legfőképpen azokról, akik az egészséges életmódot választják, s rendszeresen végzik a testmozgás különböző fajtáit.

Ezért többek közt megújul az UTE központi irodaháza és kazánháza, és több létesítményt bővíteni kell, a birkózó- és bokszcsarnokot azért, mert ma már a nők is űzik ezeket a sportokat. A Szilágyi út–Tábor utca területen jég- és curlingcsarnok épül.

Később épülhet versenyuszoda és Nemzeti Karate Akadémia, kajak-kenu telep, és egy lőtér a Mexikói úton.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!