szerző:
hvg.hu

Sokszor nem a teljesítmény, hanem a lojalitás és a régi kötelékek számítanak azoknál az ügyvédeknél, akik a NER-rel karöltve emelkednek egyre feljebb – erről is olvashatnak a HVG év végi dupla számában.

Jó barátság, közös iskolai háttér – ezek a kvalitások fontosabbnak tűnnek, mint a szakmaiak azon ügyvédek körében, akiket a NER elhalmoz megrendelésekkel. A HVG 148 oldalas karácsonyi dupla számában olvasható cikk felsorol párat a rendszer ügyvédgyőztesei közül: Az Orbán Viktor vejével, Tiborcz Istvánnal közösen céget birtokló, üzleti ügyekben tanácsot adó Hamar Endrét, aki Tiborcz gyerekkori barátja, vagy az SBGK ügyvédi irodát, amelynek tagjai között Fidesz-alapító van: Bajkai István jövőre pedig országgyűlési képviselőjelölt, a VI-VII. kerületben fog indulni Budapesten. Ő egyébként az Orbán család jogi képviselője. Rátky Miklósnak az hozta meg a felívelést, hogy Seszták Miklós egyetemi barátja volt, ma már a CÖF is az ügyfelei között van. És persze Bártfai Beatrix is megemlítendő, akinek kormány- és Fidesz-közeli pályája töretlenül ível, amihez köze lehet annak is, hogy a Habony Árpáddal jó barátságot építő Győri Tiborhoz fűzi jó kapcsolat. TV2-es, eximbankos szerződései vannak. És akkor még nem is említettük a letelepedési kötvények mögötti jogi hátteret megíró Kosik Kristóf ügyvédi iroda tagját, Kertész Balázst, akit Rogán Antal bizalmasaként emlegetnek, és megannyi belvárosi ingatlanügyletben teljesített megbízást.

Részletek a HVG 148 oldalas karácsonyi különszámának Gazdaság rovatában.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!