szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hiába akar békülni Shane Tusup, jelenleg úgy tűnik, erre semmi esély. Hosszú Katinka külön él tőle, és nem is akar visszaköltözni - írja a Borsonline.

Hetek óta nem látták a szomszédok Hosszú Katinkát bérelt budai lakásuknál. Korábban többnyire Katinka Audijával közlekedtek, de jó ideje sem az autót, sem az úszónőt nem látták a környéken. Minderről a szomszédok számoltak be a Borsonline-nak.

A lap értesülése szerint Katinka másfél hónapja költözhetett el otthonukból. Elképzelhető, hogy a szétköltözésben Tusup viselkedése, beszólásai játszhattak közre, amelyeket egyre nehezebben viselt Hosszú Katinka. Tusup legutóbb novemberben, a bajai Halászlé Kupán csapott botrányt, ahol alpári stílusban üvöltözött a háromszoros olimpiai bajnok szeretett nevelőedzőjével, Pass Ferenccel.

Földházi Dávid, az Iron Aquatics korábbi úszója és a párral szoros kapcsolatot ápoló informátor is megerősítette a Borsnak, hogy biztosan nem harmadik fél rontott bele kapcsolatukba.

Beszélni akar a jövőről Hosszú Katinkával az úszók kapitánya

Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya tisztán szeretne látni, ezért nem csupán Hosszú Katinka, hanem a sportág ugyancsak „korosabb" két klasszisa, Cseh László és Gyurta Dániel elképzeléseit is meg akarja ismerni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Krízis és kilábalás: Kína mindenben élen jár?

Krízis és kilábalás: Kína mindenben élen jár?

Drónfejlesztő cégben vásárolt tulajdont a 4iG

Drónfejlesztő cégben vásárolt tulajdont a 4iG

A szegedi rektor már tudja, kit ültetnek föléjük

A szegedi rektor már tudja, kit ültetnek föléjük