szerző:
hvg.hu

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó azt szerette volna megtudni, normálisnak tartja-e az emberierőforrás-miniszter, hogy párttársai sorra járják az óvodákat, és a gyerekeken keresztül akarják megvenni a szülők szavazatát.

Az ellenzéki politikus felidézte például azt a tavaly decemberi, csepregi esetet, amikor egy felújított utca átadóján óvodások egy népszokást elevenítettek fel, és egy darabig a fideszes polgármester előtt térdeltek.

Balog Zoltán helyett ezúttal is Rétvári Bence államtitkár válaszolt, de hogy! Csípőből tüzelt: "Emlékezete felfrissítésének érdekében elküldöm Önnek egykori pártelnökei, miniszterelnökei és az Ön fotóját, melyeken iskolában, óvodában, gyerekek között láthatóak. Kérem, hogy kérdését akkor tegye fel újra, ha Önmagával és párttársaival is tisztázta, hogy tevékenységük normális volt-e" – írta.

Majd következett a válasz érdemi – vizuális – része:

©

A teljes dokumentumot itt nézheti meg:

(null)

(null)

Végül Rétvári még hozzátette: "Ezekből is látszik, hogy mostani kérdése sem más, mint egy reménytelen helyzetben lévő párt kétségbeesett próbálkozása."

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Joó Hajnalka Itthon

Kapaszkodjon: nem politikai pedofília, ha gyerekkel kampányol a politikus

Az adott politikus rajongótáborától eltekintve, általában egyöntetű felhördülés fogadja, amikor egy képviselő vagy polgármester gyerekekkel igyekszik népszerűsíteni magát, illetve az aktuálisan átadott beruházást. Bár szülőként ilyenkor legtöbben felkiáltanánk, hogy "el a kezekkel a gyerekeinktől!" – az oktatási jogok biztosa szerint semmi gond nincs a gyerek-biodíszletekkel. A kiskorúak megkímélésére egyedül az önmérséklet lenne megoldás, ám azt aligha várhatjuk pont egy választáshoz közeledve.