szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Leleplezte a Jobbikot a Faktor és a Ripost: a kormányoldali média felfedezte, hogy muszlim jelkép van a párt logójában. Vörös félhold. A csillag ugyan lemaradt, de nem baj, a hasonlóság így is szembetűnő. Mutatjuk:

©

A lapok szerint Vona személyes utasítására került egyértelmű vörös félhold, a muszlim világ jelképe a párt logójába, és az iszlám államokban tett körútjain gyakran dicsekszik a jelképpel. A párttagokat persze azzal eteti, a piros-fehér-zöld sávok vitorlákat ábrázolnak. Azt is kiderítették, Vona muszlim fotóalbumot tart az irodájában.

Vona Gábornak nagy hatalmat tulajdonítanak: a pártnak alapító tagja volt, az első kongresszuson viszont még csak alelnökké választották, 2006 óta vezeti a Jobbikot, ennek ellenére úgy vélik, rögtön neki volt a pártban a legmeghatározóbb szerepe.

A közmédiában szerdán leplezték le Vona Gábort, miszerint palesztin esküvői tanúja vezette el a pártelnököt az iszlámhoz. Apróbb hiba csúszott a számításba: saját volt programigazgatójukat is leleplezték, ugyanis a tanú Amin Zoltán volt.

A Fidesz közben elképesztő szöveggel hívja az embereket azzal, mit mondott évekkel ezelőtt Vona Gábor Allahról, a magyarországi muszlimok szerint a 30-as évekhez hasonló hangulatkeltés zajlik ellenük.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ahogy bejelentették, 20 ország rendelt a világon elsőként késznek mondott koronavírus-oltásából

Ahogy bejelentették, 20 ország rendelt a világon elsőként késznek mondott koronavírus-oltásából

Technikai hibák sora nehezítette az állami informatikai képzés záróvizsgáját

Technikai hibák sora nehezítette az állami informatikai képzés záróvizsgáját

"Meggondolatlanság, ostobaság" – a tudósvilág óvatosságra int az orosz koronavírus-vakcina miatt

"Meggondolatlanság, ostobaság" – a tudósvilág óvatosságra int az orosz koronavírus-vakcina miatt