szerző:
hvg.hu

Szemmel láthatóan készültek Gyurcsány Ferenc érkezésére Újpalotán: a Demokratikus Koalíció elnöke a párt egyik képviselő-jelöltje, a helyi polgármester, Hajdu László kitelepülésére érkezett. Ahogy a tüntetők is, transzparensekkel, táblákkal, bábuval, amely szerint Gyurcsány Ferenc irányítja Hajdu László polgármestert és Lamperth Mónika kerületi jegyzőt.

©

A DK helyi fideszeseket vélt felfedezni a tüntetők között. Úgy tudjuk, az elmúlt időszakban régen fordult elő utoljára olyan, hogy tüntettek volna Gyurcsány Ferenc ellen. A XV. kerületben egyébként nem lesz könnyű helyzetben a baloldal: Hajdu László ellen függetlenként elindul Móricz Eszter, aki négy éve pár száz szavazattal maradt le a fideszes győztes mögött, viszont nemrég nem jogerősen kizárták az MSZP-ből, mert a több kérdésben is együtt mozgott a Fidesszel.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!